Om oss

ÄNTLIGEN!

Här hittar du unika hudvårdsprodukter från Anes & Sens som innehåller äkta välgörande åsnemjölk.
Vi är exklusiv återförsäljare i Sverige för produktsortimentet som kommer från en familjeägd åsnefarm i Belgien, där åsnorna sköts om och handmjölkas.

Ska ni flytta, köra grejer till återbruket eller något annat där det behövs ett släp? Vi har flera olika släp för uthyrning till bra pris. Enkelt och smidigt för dig som bor i Barkarö med omnejd.

Fest kanske? Överraska med något annorlunda som både ser gott ut och smakar ännu bättre – en hemlagad Paella! Äkta spanska paellapannor där man kan laga paella för ca 40 personer. Gasolen kan du hyra samtidigt förstås.

REKREATION
RE-CREATION

Vi säljer bara det vi själva tror på och använder – vårt löfte till dig.

Visst går det att både arbeta och ha trevligt med hänsyn till vår miljö, utan att det ska behöva bli besvärligt och omständligt!

Vår ambition är att bidra till en hållbar utveckling genom att tillhandahålla varor och tjänster som redan tillverkats en gång, eller som produceras på naturlig väg med ansvar och känsla för människor, djur och miljö. Låter det konstigt?

Vardagen är ju fylld av föremål som redan tillverkats och därmed är den största miljöbelastningen ”avklarad”. Ju längre vi kan återanvända, dela på eller återskapa föremålen, kanske även i andra former, desto bättre för miljön. Alltså, raka motsatsen till plastleksaker från Asien som ofta går sönder samma dag du köpt dom.., för att ta ett trist exempel. Produkter av god kvalitet håller länge och blir lönsamt för både dig och miljön i längden. Att hyra när det behövs är ytterligare ett steg i rätt riktning.

Hittar vi producenter med unika och kvalitativa varor som bedriver sin verksamhet på ett sätt som motsvarar vårt synsätt på miljö och produkter, så stöder vi dem gärna.

DSC_0869 2014-12-06 23.33.53 2014-08-06 01.26.39

Vi försöker leva som vi lär och (åter) använda produkter av god kvalitét igen, gärna på ett kreativt och kul sätt.

RE-CREATION och REKREATION med andra ord!

Välkomna att ta del av vår ambition.

Therese & Göran
Gotö Gård

RE-CREATION är en del av Barrier Tech AB.

 

Logo_Barrier